Добредојдовте во Bright Kids

Што нудиме во центарот

BrainOBrain

Браинобраин е програма за деца од 4-14год, која го развива целиот мозочен потенцијал.

Дневен престој

Има за цел згрижување на децата пред и после училиште, завршување на домашните и учење на тековни лекции.

Креативен курс

Со програмата за ран детски развој се опфатени деца од претшколска возраст од 3-6 год.

Креативни работилници

Целта на овие работилници е да се искористи слободното време на децата за да се поттикне нивната имагинација.

Активности

Дневен престој 6-12 год

Креативен курс 3-6 год

Браинобраин програма 4-14 год

Креативни работилници 4-12 год

Програми

Програмата која ние ја креиравме во едукативниот центар Bright Kids е соодветна за правилен раст и развој на предучилишни(3-6години) и деца кои веке одат на училиште(6-14години),вклучувајки ја и браинобраин прогрмата наменета за деца од 4-14 години.Програмата за предучилишни деца од 3-6 години е поделена на креативен дневен престој од 3часа дневно и целодневен престој на предучилишни деца од 8-17часот.

Креативен  Курс

Креативен Курс

Уписите се во тек

Years Old

3-6

Class Size

5-8

Tution Fee

Дневен Престој

Дневен Престој

Уписите се во тек

Years Old

6-12

Class Size

10

Tution Fee

Браинобраин

Браинобраин

Brainobrain програма

Years Old

4-14

Class Size

4-10

Tution Fee

Летен Клуб

Летен Клуб

Уписите се во тек !

Years Old

5-12

Class Size

10

Tution Fee

Услови во центарот

Се грижиме за сите дечиња да добијат грижа, топол оброк и внимание

Друштвени игри
и спорт

Ја подобрува интелегенцијата и детето се социјализира

Весела азбука
и мала Математика

Лесно совладување на азбуката и мала математика

Танцуваме и
креираме бон-тон

Преку игра го градиме и подобруваме однесувањето на детето и градиме бон-тон

Ликовно студио
мал научен проект

Преку креативни ликовни и научни проекти ја поттикнуваме креативноста

Нашиот тим

Квалитетен и обучен кадар

Последни новости

Што се случува последно во нашиот Едукативен Центар

Уписите се постојано во тек. Контактирајте не

Креативен Престој

Група 1 (08:00-11:00)
Група 2 (11:00-14:00)
Група 3 (12:00-16:00)

Локација

Ul.1511 10А (Kisela Voda)
Kисела Вода, Македонија

Работа на Центарот

Пон - Пет 08:00ч - 20:00ч
Саб 09:00ч - 16:00ч

Телефон и Е-маил

+389 78 887 889
office@bright-kids.com.mk