Зимски распуст во BRIGHT KIDS !!!

Во едукативниот центар БРАЈТ КИДС за време на зимскиот распуст ке се одржуваат едукативни ,креативни работилници,активности со многу игра,забава и незаборавно дружење. Програмата е наменета  за деца од 3-6 години  и од 6-12 години а ке се одржува во периодот од 9-19 јануари од 10-17 часот.Опфатени се слдниве активности:

-Обработка на лектири и приказни со драматизација,опис на настани,карактеристики на личности;

-Совладување на наставниот материјал од  I-во полугодие и припрема за  II-ро полугодие;

-Друштвени,логички и стратешки игри(пикадо,караоке,топло-ладно,мапа на изгубеното богатство и многу други…)

-Спортско-рекреативни активности(јога,гимнастика,танци…)

-Креативни работилници

Ајде сите на зимски распуст во БРАЈТ КИДС бидејќи таму престојот е забавен,интересен и исполнет со многу предизвици!Бројот е ограничен затоа резервирајте си место на телефонскиот број 078/762-226.

Ве очекуваме на заедничко незаборавно дружење!

 

Напишете коментар

X