Работилница-РАСТЕМЕ ЗДРАВО!

Ве покануваме на 14.10 (сабота) да ја посетите нашата работилница-Растеме здраво,на која ке присуствува нашиот најпознат нутриционист Цвета Динева.

Ќе ги учиме здравите навики,ке моделираме овошје и зеленчук во најразлични форми,ке се забавуваме и ќе дегустираме. Работилницата е отворена за родители секако е потребна задолжителна резервација во сандаче на нашата фб страна https://m.facebook.com/profile.php?id=321040671677832 или на тел. 078/887-889