Зимски распуст во BRIGHT KIDS !!!

Во едукативниот центар БРАЈТ КИДС за време на зимскиот распуст ке се одржуваат едукативни ,креативни работилници,активности со многу игра,забава и незаборавно дружење. Програмата е наменета  за

Прочитај повеќе

X