Летен Камп

Летен Камп

Уписите се во тек !

 • Едукативниот центар Bright kids, организира незаборавен летен распуст со многу забава, дружење и интерактивни игри.Многубројните активности кои се спроведени во летниот клуб се со цел квалитетно да го исполнат летниот распуст на децата со спортски,едукативни и креативни работилници.Од друга страна на родителите им обезбедува згрижување на децата додека ги извршуваат секојдневните работни обврски.Летниот клуб почнува од 11.06-30.08 секој ден од понеделник  до петок од 08:00-17:00 часот.
 • Како изгледа еден ден во Летниот Камп во Брајт кидс?
 • 08:00-08:30 - прием на децата
 • 08:30-09:00 - појадок 
 • 09:00-11:30 - спортски активности во природа 
 • 12:00-12:30 - ручек 
 • 12:30-13:30 - едукативен дел ( секоја недела со посебна тематика )
 • 13:30 - 15:00 - креативна работилница
 • 15:00-15:30 - ужина
 • 15:30- 16:00 - слободни активности,читање книги,обработка на лектири..
 • 16:00-17:00 - преземање на децата
 • Едукативниот центар Bright kids во слоп на летниот клуб еднаш во неделата организира екскурзии( посета на золошка градина, музеј,базен,театар,коњанички клуб,тенис,жичара,излети...)

Предавачи на курсот( 3Предавачи )

Марјана Кољевиќ

Марјана Кољевиќ

Одделенски наставник

Симона Арсовска

Симона Арсовска

Одделенски наставник

Клементина Спасовска

Клементина Спасовска

Бреинобреин тренер

X